Maxisize Meuli Apotik

Krimna henteu tiasa dipésér di apoték

Krim maksimal henteu dijual di apoték. Anjeun tiasa mésér krim pembesaran sirit ngan dina halaman wéb resmi di Indonésia. Pikeun mesen, anjeun kedah ngeusian formulir dina halaman wéb sareng ngajawab patarosan operator. Krim bakal dikirimkeun ku mail anonim tunai dina pangiriman.

Maksimalkeun dianggo sanés ngan ukur pikeun ngagedéan sirit, tapi ogé pikeun ningkatkeun dedegan, ningkatkeun libido, ningkatkeun durasi hubungan seksual. Krim na sanés ubar sareng sanés adiktif. Salaku hasil tina ngagunakeun krim, hasilna positip kahontal dina saminggu.

Tiasa Maksimalkeun dianggo sateuacan séks

Krim dilarapkeun langsung kana sirit kalayan gerakan pijet. Satengah jam saatos dilarapkeun, kusabab lelembutan sirkulasi getih sareng tumuhna jaringan sirit, ukuran na ningkat, sareng lalaki éta karasa gelombang énergi sareng gairah séksual.

Sabaraha lami krim na tiasa dianggo

Hiji jar krim dugi ka 15 dinten. Éféktivitas krim gumantung kana fitur anatomi awak. Dina 97% kasus, saatos sabulan dianggo, sirit naék panjangna 5 cm sareng kandelna 60%. Anjeun tiasa mesen krim dina halaman wéb.