Kumaha ngagedekeun sirit ku soda

cara ngagunakeun baking soda pikeun pembesaran sirit

Nalika anjeun milari cara pikeun ngagedekeun sirit ku baking soda, maka anjeun henteu sugema ku ukuran wawanen anjeun.

Pikeun nyingkahan ukuran radikal, perlu ngagunakeun téhnik anu disarankeun ku dukun anu tiasa ningkatkeun sirit, ngaleungitkeun kompléks psikologis.

Kumaha ngagedekeun sirit nganggo soda

Sateuacan prosedur pikeun ningkatkeun ukuran sirit dina kandel atanapi panjangna di bumi, perlu dilakukeun persiapan awal. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nganggo sababaraha saran:

  1. Mésér sabungkus baking soda ageung. Entong nyobian ngahémat artos, milari pilihan mahal anu bébas tina kokotor.
  2. Pastikeun pikeun nguji alergi baking soda. Entong résiko ngabaseuhan sirit ku baking soda tanpa ngalakukeun ieu. Ieu ngabutuhkeun ngabasuhkeun siku, teras nerapkeun sakedik produk di dinya. Saatos sajam, tingali kaayaan kulitna: upami teu aya beureuman, henteu peurih, kersa mimitian ékspérimén sareng soda tèh.
  3. Anggota lalaki kedah siap-siap pikeun terapi, uap heula ku cai haneut. Laksanakeun prosedur ngagunakeun komprési lawon.
  4. Nyiapkeun bahan pijet tambihan pikeun ngarobah ukuran maskulinitas (upami diperyogikeun dina resep anu disarankeun pikeun pembesaran sirit di bumi).
  5. Sangkan manipulasi anu paling raoseun, nalika ningkatkeun ukuran sirit nganggo soda téh, simpen kana serbet sanitasi, duanana garing sareng baseuh, anu ngabantosan gancang ngaluarkeun kaleuwihan soda tina épidermis sareng mémbran mukosa.

Q: Naha baking soda damel sareng pompa vakum?

Waleran: Leres. Larapkeun heula produk kana sirit, teras pasang pompa ka dinya ngagunakeun sakumaha anu paréntah. Hatur nuhun kana kombinasi téhnik, hasilna ningkat sacara signifikan.

Nyiapkeun pembesaran sirit ku soda

Nalika anjeun terang naha baking soda tiasa ningkatkeun sirit anjeun, anjeun kedah ngajajah sababaraha cara pikeun ngagunakeun produk:

  1. Larapkeun minyak zaitun dina permukaan sirit - éta pinuh ngalemeskeun kulit hipu. Teras datang giliran ngagunakeun soda. Éta kedah dilarapkeun ku gerakan pijet hipu. Manipulasi perlu dilanjutkeun sababaraha menit, teras bilaskeun sésana ku cai sésana sareng pelumas sirit ku pelembab anu ngabantosan nyegah iritasi.
  2. Naha baking soda ningkatkeun sirit nalika dikukus nalika mandi? Leres, éta mangrupikeun cara anu kuat pikeun numuh martabat anjeun sacara instan. Kumaha cara ngagunakeun baking soda dina versi ieu? Éncér 1 sdm. l. zat dina cai haneut (cukup 1 liter cairan). Tempatkeun organ kelamin dina bak mandi saparapat jam. Saatos prosedur, ngumbah sésa-sésa komposisi, oléskeun pelembab.
  3. Salaku alat pikeun ngagedéan sirit, disarankeun nganggo soda sareng madu, aduk produk dina babandingan anu sami. Larapkeun salep kana alat kelamin, antosan sababaraha menit, teras masagi sirit ku panangan. Resep sapertos kitu, salian ti ningkatkeun ukuranana, ningkatkeun sensitipitas sirah organ, anu manpaat sateuacan kontak séks kanggo ningkatkeun sensasi.

Perhatosan!Produk palebah alam cair diperyogikeun pikeun ngahontal épéktipitas anu maksimal. Madu sintétik goréng pikeun ieu.

Seueur tulisan parantos ditulis ngeunaan kumaha baking soda mangaruhan wawanen. Soda compresses mangrupikeun pilihan anu kabuktosan pikeun ngagedéan ukuran sirit. Nyiapkeun solusi anu kuat (1 séndok per gelas cai anu rada haneut). Lebetkeun kasa kana éta, teras bungkus sirit ku kaén, antosan lima menit. Ngagunakeun téhnik ieu, éta bakal dijamin pikeun ningkatkeun ukuran aurat!

Patarosan: Kumaha cara ngagunakeun baking soda nalika mandi? Naha leres prosedur ieu ningkatkeun ukuran sirit?

Jawab: Leres, upami anjeun hoyong ngahontal hasil dina lingkungan anu raoseun, anjeun kedah nambihan soda langsung kana bak mandi. Produkna bakal ningkatkeun sensitipitas sirah, ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos nalika ngubaran cai.

Linggih di kamar mandi, anggo stroke hipu pikeun manjangan sirit. Jang ngalampahkeun ieu, cekapkeun organ ku dua ramo, anu ngalih kana sirah. Kaayaan anu peryogi pisan: henteu aya rasa nyeri, sensasi ngaduruk atanapi ngarareunah anu sanés. Upami kaayaan ieu dititénan, lirénkeun prosedur na. Téhnik manjang sirit dina kamar mandi mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mastikeun fungsi kapal anu leres.

Kumaha cara soda dina ningkatkeun organ jalu

Pikeun ngartos naha baking soda cocog pikeun ningkatkeun martabat lalaki, anjeun kedah ngartos sakedik ngeunaan kualitas mangpaat produk:

  1. Soda nyayogikeun lokal tina épidermis, anu ngangsonan aktivasina sirkulasi getih. Sirit teras ngabareuhan samentawis.
  2. Saatos éta, cacakan ningkat, anu penting pikeun sababaraha masalah anu caket.
  3. Bahanna nyayogikeun hasil gancang. Ngagunakeun resep naon, anjeun tiasa ngahontal pembesaran sirit sakedap, anu pikaresepeun bakal ngajempolan pasangan seksual anjeun.
  4. Kanaékan nyata martabat lalaki lumangsung tanpa nganggo pil atanapi operasi.
  5. Bahanna murah sareng gampang didaptarkeun.

Naha leres yén soda ningkatkeun sirit

Patarosan: Naha leres anjeun tiasa ningkatkeun sirit ku soda? Naha réalistis pikeun ngagedéan organ réproduktif ku zat ieu?

Waleran: Leres, leres yén baking soda tiasa dianggo pikeun aurat. Natrium bikarbonat mangrupikeun ipis getih anu hadé, anu ngabantosan senam anu ditujukeun dina tumuh sirit.

Getih cair sacara aktif disebarkeun dina sistem genitourinary. Bahanana nyegah kamungkinan gumpalan getih, nyaéta komplikasi nalika latihan pijet.

Kumaha cara nganggo soda pikeun ngagedéan organ jalu

Anjeun tiasa diajar kumaha leres ngagunakeun bahanna pikeun ngagedekeun sirit sanés ngan ukur tina terbitan, tapi ogé tina ulasan lalaki dina Internét anu parantos nerapkeun téknik ieu dina prakték.

Pembesaran sirit natrium bikarbonat mangrupikeun ukuran anu épéktip, sanaos ngumbar masalah samentawis. Soda henteu tiasa ngabenerkeun kelainan bawaan, tapi éta ngamungkinkeun anjeun nguatkeun cacakan nalika hubungan seksual.