Cara luhur pikeun ngagedekeun sirit anjeun di bumi

kumaha ngagedéan anggota di bumi

Seueur awéwé yakin yén ukuran wawanén henteu penting pisan dina urusan cinta. Tapi dina sababaraha kasus, diménsi leutik pisan tina sirit tiasa mangaruhan pisan kahirupan intim, sareng sanés dina jalan anu pangsaéna.

Naha réalistis pikeun ngalegaan sirit di bumi? Atanapi anjeun kedah wareg ku diménsi anu disayogikeun ku Ibu Alam?

Sakumaha épéktipna cara ngagedekeun bumi?

Anggota na terus tumuh dugi ka umur 20 taun. Sareng sanaos kamekaran mandeg kana waktos, kanyataanana modéren ngamungkinkeun prosés nyaluyukeun organ ieu. Ngagedekeun sirit di bumi mangrupikeun tugas anu leres pisan.

Lalaki anu teu sugema ku ukuran harkatna atanapi henteu nampi hasil anu dipikahoyong dina prosés ngagunakeun téhnik bumi tiasa nganggo metode alternatif pikeun ngagedekeun sirit. Ieu kalebet cangkok jaringan otot sirit ku operasi. Prosedur ieu rada rumit sareng mahal. Salaku tambahan, saatos operasi, periode rehabilitasi anu panjang payun. Cara ngagedekeun ieu lumaku ngan ukur dina kasus anu paling kritis.

Aya seueur metode sareng téhnik khusus anu dikembangkeun pikeun tujuan ngagedékeun. Lalaki ngan ukur tiasa milih anu paling merenah sareng cocog pikeun hiji kasus. Salaku conto, anjeun tiasa ningkatkeun harkat anjeun tanpa ninggalkeun bumi anjeun ku maca sababaraha tutorial video tematik anu anjeun tiasa mendakan dina Internét. Atanapi nganggo pil anu seueur, gel, salep, suntik, sareng sajabana.

Tangtosna, teu mungkin bakal tiasa ngahontal parameter anu ngareuwaskeun harkat martabat palaku porno sareng pilem pilem anu "érotis". Nanging, ningkatkeun harga diri nyalira sareng naék di panon pasangan anjeun mangrupikeun padamelan anu lengkep.

Salaku tambahan, kaseueuran metode pembesaran sirit di handap ieu henteu ngan ukur ngabantosan ukuranana sirit, tapi ogé tiasa ngabantosan sareng ningkatkeun fungsi erectile kapayunna.

Pembesaran sirit sareng salep, krim atanapi gel

Prakték nunjukkeun yén gél atanapi produk berbasis krim pang éfisiénna dina hal pembesaran sirit. Prinsip tindakanna diwangun ku perluasan pembuluh darah sirit sareng aliran getih kana organ jalu.

Cara masarakat pikeun ningkatkeun

ubar masarakat pikeun pembesaran sirit

Tangtosna, tina seueur rupa-rupa cara pikeun ngagedéan lingga di bumi, langkung saé pikeun milih anu ngalaksanakeun awak tanpa nyababkeun efek samping sareng henteu ngarugikeun organ sareng sistem. Kusabab kitu yén lalaki anu hoyong ningkatkeun harkatna milih metode masarakat. Resep ubar tradisional parantos lami dianggo ku lalaki pikeun ngahirupkeun deui kakuatan urutna sareng ngatur ukuran sirit.

Pembesaran sirit ku bantosan ubar-ubaran masarakat mangrupikeun usaha anu susah sareng henteu gancang. Tapi pendekatan anu leres ngajanjikeun hasil anu positip tanpa cilaka pikeun kaséhatan. Dasar terapi sapertos kitu nyaéta infusions, decoctions and herbal herbs. Éta kedah dikonsumsi dina dosis sareng taliti, mastikeun yén teu aya alergi kana salah sahiji komponén produk.

Hérbal sareng produk di handap ieu dianggap paling épéktip dina hal pembesaran sirit:

  1. Hormat.Ngaronjatkeun kaayaan awak sacara gembleng sareng sistem genitourinary nyalira. Pikeun nyiapkeun produk ubar, daun kembang sareng batang dianggo, akar na henteu cocog pikeun tujuan ieu. Resep dasar nyarankeun tuang 100 g thyme sareng gelas cai ngagolak. Kuring nganggo cairan anu aya ayeuna, tiis sareng éksprési dina satengah gelas dua kali sapoé.
  2. Wormwood.Komposisi komponén tutuwuhan ngahambat ngembangkeun peradangan sareng pangaruhna ngarangsang fungsi sistem sirkulasi, anu nyumbang kana pembesaran sirit. Pikeun nyiapkeun kaldu, candak 5 g wormwood sareng tuang 1 liter cai tiis. Inuman anu dikulub salami 10 menit didinginkan, didamel sareng dicandak dina gelas unggal dinten. Perlakuan ieu nada nada pembuluh darah, nyababkeun sirit manteng sareng ngeusi getih.
  3. Bawang bodas.Éta dianggap produk aphrodisiac anu diaku anu tiasa ningkatkeun libido lalaki. Salaku tambahan, ku bantosanna, anjeun sacara efektif tiasa ningkatkeun sirit tepatna di bumi. Produk pangsaéna dianggo dina bentuk tincture - bawang bodas dicincang (10 cengkéh) tuang 0, 5 l alkohol sareng campuran sakedik. Campuranana diinfusikeun salami 10 dinten sareng dilaksanakeun unggal dinten dina 20 tetes salami sasasih.
  4. Jinten lidah buaya.stimulator bioprocess anu kuat anu mangaruhan pangaruh dina sistem awak. Ngadamel tincture pikeun ngagedekeun sirit jalu henteu sesah teuing. Tuang 0, 5 l vodka kualitas luhur kana wadah anu pas sareng tambahkeun sababaraha sendok madu sareng daun lidah anu dicincang (500 g) kana éta. Tincture dikirim ka tempat anu tiis salami 7 minggu. Produk réngsé dianggo sajam sateuacan tuang 3-4 kali sapoé.

Ngalega pikeun ngabantosan

ngalegaan sirit ngalegaan

Extender mangrupikeun alat modéren anu paling dipikaresep di kalangan lalaki anu badé ngagedekeun sirit di bumi sareng ngarobih panjang sareng diameter na.

Alat sapertos kitu dibagi kana vakum, sabuk sareng loop. Anu terakhir ékonomis dina hal harga, tapi kirang merenah dianggo. Jinis alat anu kadaptar nyaéta fiksator dua sisi: hiji aya dina tulang pubic, anu sanésna ngamankeun awak sirit sareng sirah. Di sisi sirit aya cinyusu khusus anu ngamungkinkeun gerakan narik. Alat sapertos kitu dianggo dina kamampuan alami sirit pikeun ngarobih sareng tumuh dina pangaruh kakuatan fisik. Pamakean rutin ngajamin pembesaran sirit anu épéktip saatos sababaraha minggu ti mimiti panggunaan.

Ngagantungkeun beban

Salah sahiji prosedur anu paling kuno pikeun ngagedéan sirit nganggo cara improvisasi nyaéta panggunaan beurat sareng beurat. Pangaruh ngagedekeun sirit tina manipulasi sapertos kitu leres-leres aya. Prosedurna kalebet sababaraha tahapan:

  • pemanasan sirit ku gerakan pijet;
  • lokasi plester perekat langsung di payuneun sirah;
  • ngagantungkeun beban dina senar.

usaha awal pikeun nahan beban sakitar 1-3 menit. Waktos laun-laun nambahan, sapertos beurat timbangan.

Perhatosan!Sirah sirit henteu kedah kakeunaan beurat kelamin. Upami ieu kajantenan, beuratna kedah dikirangan ku koordinasi beurat beuratna.

Pijat

Numutkeun ulasan ti lalaki anu disurvei, pijet sirit anu ditujukeun ngamungkinkeun anjeun ngahontal hasil anu positip saatos latihan 3 bulan rutin. Pijat anu épéktip sareng kualitas luhur pikeun pembesaran sirit di bumi diwangun ku 3 tahap:

  1. Persiapan.Ngumbah leungeun sareng alat kelamin sacara tuntas. Lingkungan kedah tenang sareng kondusif pikeun prosedur. Salajengna, anjeun kedah ngabasahi serbet anu didamel tina lawon alami sareng cai haneut sareng bungkus sirit di jerona sababaraha menit. Prosedur ieu ngaktifkeun aliran getih ka organ.
  2. Pijet pikeun ngagedéan sirit.Sababaraha tetes minyak urut (nétral) dilarapkeun kana dampal suku ogé dasar sirit. Peta salajengna tiasa dilaksanakeun numutkeun salah sahiji tina dua skéma:
    1. Téhnik pembesaran sirit standar. Ngingetkeun tina onani normal. Sirit dicekel ku "cincin" jempol sareng jariji. Gerakan dilaksanakeun pikeun anggota "flaccid". Dina 3 menit, anjeun kedah ngurut sirit tina dasar kana sirah. Biasana, manipulasi ieu ngarangsang degdegan. Prosés na henteu kedah réngsé ku éjakulasi; éta kedah "curtailed" langsung saatos kabentukna "riser".
    2. Gerakan pikeun ningkatkeun diaméter sirit. Ramo-ramo panangan kénca pageuh nutupan panjang sirit. Kalayan gerakan corak lembut tina dahan anu leres, perlu turun langkung luhur sareng luhur sapanjang batang organ.
  3. Tahap ahir.Ngumbah minyak tina sirit sareng pasang baju jero anu henteu ngawatesan gerak. Entong ngantep hipotermia daérah anu nuju diurut. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah ngalaksanakeun prosedur sateuacan bobo, sahingga anjeun bobo langsung saatos diurut, teu kaasup kamungkinan kakeunaan hawa tiis.

Nganggo pompa

Prinsip operasi alat ieu nyaéta nimpah anggota anu tekanan rendah. Pikeun ieu, organ disimpen dina alat khusus anu disebat pompa. Salaku hasil tina gerakan alat, ngingetkeun tindakan péston, getih ngalir pisan kana sirit sareng daunna lemah. Pompa sirit mangrupikeun alat anu kasohor di kalangan lalaki anu hoyong naékkeun henteu ngan ukur panjangna, tapi ogé kandel sirit di bumi.

Jelqing sareng latihan anu sanés

Téhnik jelqing mangrupikeun sistem khusus gerakan anu ngingetkeun péso sirit, kalayan ngan ukur bédana yén jelqing dilaksanakeun tunduk kana panggunaan pelumas khusus. Sacara umum, metoda mandiri pikeun ngagedekeun sirit sapertos anu lami dianggap sepuh pisan - numutkeun sababaraha studi, urang Afrika kuno sareng India nganggo éta.

Prinsip jelqing nyaéta ngalakukeun gerakan sapertos perah. Prosedurna dilakukeun dina sirit anu tegak, tegak. Kalayan jempol sareng jariji anjeun, anjeun kedah narik organ ka handap, teras ka luar, ngadamel pijet. Ramo-ramo kedahna ngempelkeun sasarengan sirit kecuali glans.

Tip.Cara na ngan ukur bakal aya gunana lamun pelumas dipaké. Produk anu disampurnakeun dina bentuk sampo sareng gel henteu tiasa dilarapkeun. Tujuan utama jelqing nyaéta pikeun ningkatkeun sirkulasi getih dina sirit, ngabantosan ningkatkeun kandel sareng panjang na.

Salaku tambahan, di bumi, anjeun tiasa nerapkeun latihan senam ieu pikeun pembesaran sirit:

  1. Kalayan bantosan kantong anu dieusi séréal anu dipanaskeun, ngadamel aplikasi awal kana sirit. Salajengna, organ dibawa kana kaayaan ereksi anu henteu lengkep. Nangkep akar na ku ramo, anjeun kedah ngalih ka luhur, siga narik organ. Anjeun henteu kedah ngahontal sirit kana sirah. Disarankeun ngalaksanakeun latihan sapertos kitu dina 20 pendekatan, unggal dinten, ningkatkeun kagancangan sareng ngantunkeun jumlahna dugi ka 200 kali. Dina nalika degdegan anu kuat, kelas kedah ditunda sareng ngantosan harkat "turun", teras neraskeun gerakan deui.
  2. Gerakan dilakukeun ku sadaya lontar. Sirit kedah dibungkus sareng diperes sakitar 10 detik. Salila komprési ieu, organ kedah ditarik deui bulak-balik silih ganti sareng sisi-sisina.

Métode pembesaran sirit anu sanés

Upami metode anu didaptarkeun anu tiasa dianggo di bumi henteu ngabantosan ngagedéan sirit, anjeun kedah nimbangkeun solusi alternatif pikeun masalah ieu:

  1. Gedégan sirit sareng soda. Panyekel catetan bumi pikeun épéktipitas pembesaran sirit. Éta dilarapkeun dina cara kieu:
    • baki;
    • komprési sareng aplikasi;
    • ngagosok;
    • masagi.

    Manipulasi soda sapertos kitu ngabantosan ningkatkeun aliran getih di daérah sirit, numutkeun jaminan lalaki anu parantos nganggo produk ieu, sacara signifikan ngagedekeun sirit.

  2. Suplemén diet pikeun potency. Obat alternatip pikeun ngabantosan ngagedéan sirit. Ieu kalebet macem-macem persiapan hormonal sareng herbal, pil, gel, krim, sareng sajabana. Formulasi sapertos kitu ngabantosan getih ngalir langkung bébas ka daérah pelvis, ngalegaan saluran getih, sakaligus ningkatkeun sirit.
  3. Nozzle. Cocog pikeun lalaki anu ngusahakeun ngagedekeun siritna sateuacan coitus. Kantétan henteu ngan ukur ngabenerkeun ukuran sirit, tapi ogé ningkatkeun kaayaan degdegan.
  4. Kanggo inpormasi anjeun.Nozél ieu ditutup sareng kabuka. Anu mimiti dirancang pikeun ningkatkeun panjang sirit tanpa ngantunkeun bumi; pikeun ngaluyukeun kandelna, masuk akal kanggo mésér vérsi kabuka. Tip pembesaran sirit biasana didamel tina silikon atanapi lateks. Aranjeunna ngabantosan pikeun ngagedekeun sirit ku 3-10 cm.

  5. Lipofilling. Alternatipna henteu berdarah pikeun operasi. Jarum khusus dianggo nyuntikkeun gajih kana awak sirit, anu dipompa kaluar tina bagian awak awak pasién mana waé. Kalayan bantuan manipulasi sapertos kitu, ukuran sareng lébar sirit disaluyukeun, anu ngajantenkeun langkung lami sareng langkung kandel. Cara na sacara praktis henteu nyababkeun efek samping, kumargi bahan anu diwanohkeun milik pasién, nyaéta, éta dianggap cocog sacara biologis. Daripada jaringan adiposa, asam hyaluronic tiasa dianggo, tapi pangaruh suntikan sapertos ngaleungit saatos 1 taun.
  6. Pél pikeun pembesaran sirit. Cara séjén pikeun ngagedekeun sirit anjeun tanpa operasi.
  7. Bedah. Hal ieu dianggo salaku pilihan terakhir, nalika ukuran wawanen saleresna henteu penting sareng upami padika pembesaran sirit sanés sacara langsung di bumi henteu acan hasil. Operasi ngalibatkeun motong ligamén anu aya di daérah pubic sareng ngalegaan sirit ti daérah ieu. Salaku tambahan, awak sirit sareng plastik tina jaringan zona pubic parantos dibereskeun. Kanaékan rata-rata saatos diintervensi sapertos kitu nyaéta 5 cm. Kauntungan tina prosedur paningkatan ieu nyaéta yén hasil anu dipikagaduh disimpen salamina.
  8. Produk pembesaran sirit.

manjangan sirit nyaéta prosés anu ampir unggal lalaki tiasa ngawasa sacara mandiri. Pikeun tujuan ieu, ampir sadaya ubar modéren anu sayogi cocog, kalebet sababaraha jinis salep, suntikan sareng olahan ubar-ubaran atanapi sanés ubar-ubaran. Upami teu aya kapercayaan kana terapi tradisional, anjeun tiasa milih metodeu alternatip dina bentuk beurat gantung, jelqing, pangobatan soda, sareng sajabina. Pendekatan anu leres pikeun latihan sareng sistematis dina palaksanaanna bakal ngabantosan pikeun ngahontal hasil anu signifikan dina waktos anu relatif pondok.