CARA Sederhana Pikeun Gancang Ningkatkeun Dick

Pikeun gancang sareng permanén ngagedekeun sirit di bumi, anjeun boro-boro nginum pil ajaib atanapi nginum hérbal ubar - teu aya ubar anu sacara instan sareng lami tiasa ngadamel sirit langkung lami sareng langkung kandel. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong ningkatkeun ukuran sirit anjeun di bumi, anjeun henteu ngan peryogi krim keajaiban, tapi ogé latihan otot, pijet, manjang mékanis atanapi manipulasi sanés.

Peryogi kanggo pembesaran sirit

dina kasus naon perlu dilakukeun paningkatan dina sirit

Sakumaha anjeun terang, sirit mangrupikeun kareueus unggal lalaki. Paradoxically, ampir kabéh lalaki teu senang ku ukuran harkatna. Nanging, dina jaman urang, henteu sadaya jalma ngagaduhan kamampuan sareng kahoyong pikeun ngagedéan sirit nganggo operasi atanapi pakakas anu mahal.

Tapi upami anjeun tiasa ngawangun otot, maka naha anjeun henteu tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng alat kelamin? Sirit sanés otot, sareng logis pikeun nganggap yén aya latihan anu bakal ningkatkeun ukuranana. Kaayaan poko pikeun pembesaran sirit anu suksés, sapertos hal-hal penting sanésna, nyaéta latihan rutin.

Nanging, sateuacan mutuskeun pikeun ngagedekeun sirit, anjeun kedah ngartos naha kedah dilakukeun pikeun anjeun. Salaku tambahan, disarankeun ogé konsultasi ka ahli urologi.

Skala ukuran jalu anu ditarima di dunya sapertos kieu:

  • Sirit leutik ukuran dugi ka 16 cm.
  • Sirit ukuran sedeng tiasa panjang 16 dugi 18 cm.
  • Sirit, anu panjangna langkung ti 18 cm, ageung.

Kusabab éta, upami anjeun ngagaduhan sirit alit atanapi hoyong janten anu ngagaduhan martabat anu hébat, kami nyarankeun anjeun merhatoskeun téhnik anu tiasa anjeun anggo di bumi.

Pitunjuk Praktis pikeun Pembesaran Penis

Dina raraga ngalegaan sirit ku sababaraha séntimén, urang nyarankeun merhatoskeun senam khusus. Upami dilaksanakeun sacara teratur, maka anjeun tiasa perhatoskeun sanés ngan ukur kanaékan sirit, tapi ogé turunna sensitipitasna, anu ngamungkinkeun anjeun manjangkeun hubungan seksual.

cara pikeun ningkatkeun anggota lalaki
  1. Olahraga kedah dilakukeun dina kaayaan santai.
  2. Nangkep sirit ku hiji panangan sareng peres panceg pageuh. Dina hal ieu, teu kedah aya sensasi anu nyeri, ogé gangguan peredaran darah.
  3. Tarik sirit ti anjeun, tong ngadadak. Anjeun kedah narik dugi sensasi pikaresepeun timbul.
  4. Tetep sirit dina kaayaan ieu sababaraha menit, nyobian laun ningkatkeun régang.
  5. Ngaso sakedap. Dina waktos anu sasarengan, pasihan urut anu lembut pikeun ngabantosan sirkulasi getih normal.
  6. Latihan kedah diulang sababaraha kali, teras-terasan ngarobah arah manjangan sirit. Émut ka masagi saatos unggal manteng.
  7. Kalayan pendekatan anu terakhir, balikeun latihan anu munggaran, teras peres sirit pageuh sapuluh kali.

stimulasi manual alat kelamin henteu kirang efektif tibatan téhnik séjén anu ngalibatkeun alat mékanis atanapi ubar. Téhnik ieu mangrupikeun cara anu paling aman pikeun ningkatkeun wawanen.

Ieu kusabab cekelan anu paling aman dianggo, anu ngaleungitkeun tekanan dina ujung saraf anu penting. Nanging, penting pisan pikeun ngadangukeun sensasi anjeun supados henteu meres teuing atanapi ngaganggu sirkulasi.

Kalayan performa rutin tina latihan ieu, dimungkinkeun pikeun ningkatkeun panjang sirit ku sababaraha séntiméter dina 3-4 bulan. Sumawona, anjeun bakal tiasa perhatoskeun hasil anu munggaran dina 2-3 minggu.

Metodeu Pijat pikeun ningkatkeun ukuran sirit

Sateuacan anjeun masagi sirit, anjeun kedah siap-siap. Ieu penting pisan sanés ngan ukur pikeun épéktipitas pijat, tapi ogé pikeun kinerja aman tina téhnik ieu. Mimiti, leungeun kedah dikumbah sareng diubaran ku leyuran disinféktan. Komprési haneut kedah dilebetkeun kana sirit. Pikeun ieu, lawon alami lemes dianggo, anu di beueus ku cai termal. Waktos kompres sakitar tilu menit. Saatos waktos ieu, lawon kedah baseuh deui, sareng prosedur na kedah diulang deui. Saatos éta, sirit tos siap diurut. Ku kituna, anjeun tiasa ningkatkeun suplai getih kana jaringan lemes, ogé ningkatkeun élastisitas kulit, janten urut na bakal langkung épéktip.

Tahap utama pijatan:

  1. Diuk genah.
  2. Anggota kedah dina kaayaan bungah.
  3. Pelumasan sirit anjeun.
  4. Nangkep éta ku jempol sareng ramo dina dasarna.
  5. Jantenkeun gerakan anu kuat sareng lembut ka handap sareng luar. Dina hal ieu, perlu noél sakabéh permukaan organ, teu kaasup sirah. Gerakan kedah sapertos nyusu sapi.
  6. Teraskeun masagi salami 10-15 menit.
  7. Pijat kedah dilakukeun sapopoé.

Saatos sababaraha minggu diurut biasa, paningkatan anu signifikan dina duanana ketebalan sareng panjang sirit tiasa diganti.

Aya ogé téhnik khusus anu ngamungkinkeun anjeun gancang nambahan ukuran sirah. Téhnik ieu mirip sareng metode pijet di luhur, tapi sadaya gerakan kedah dilakukeun lalaunan.

urut pikeun pembesaran sirit jalu

Léngkah Pijat:

  1. Coba kéngingkeun seueur getih kana sirah. Dina waktos anu sasarengan, pantau tingkat tekanan dina alat kelamin.
  2. Tahan ramo dina posisi ieu sababaraha detik.
  3. Leupaskeun jari anjeun sareng istirahat.
  4. Balikan deui gerakan pijet hiji deui, tingkatkeun waktos paparan dina sirah.
  5. Saatos latihan, sirah sirit bakal ningkat dina ukuran. Cekek handapeun sirit sareng tahan sababaraha detik.
  6. Lakukan pijet ieu unggal dinten salami 10 menit.

Kalayan pijet biasa, sirit anjeun sanés ngan ukur bakal langkung ageung, tapi anjeun ogé bakal tiasa reueus ku stamina sareng ningkatna aktivitas séks. Disarankeun ngarobih téhnik sacara périodik pikeun sacara aktif mangaruhan sadaya zona sirit.

Sareng tong hilap teu aya latihan anu épéktip upami anjeun henteu ningkatkeun pangaruhna ku émosina positip. Anjeun kedah cinta diri sareng muji wawanen sareng méntal tumuh séntiméter anu dipikahoyong. Ieu bakal ngabantosan anjeun tetep dina latihan saatos sababaraha dinten sareng ngabantosan anjeun ngalaksanakeun hal ku ngawangun awak impian anjeun.