Ulasan ngeunaan Maxisize

  • Eko
    Abdi sareng pamajikan parantos 4 taun sasarengan. Urang gaduh padamelan biasa, silih babaturan sareng hobi. Tapi sadayana henteu pati rosa di pastél. Éta kusabab ukuran sirit kuring. Sakali pamajikan kuring mésér Maxisize. Mimitina kuring malah rada gelo. Tapi saatos saminggu kuring ningali hasilna. Sareng saatos sabulan, ukuran sirit kuring janten 5 cm langkung ageung. Pamajikan bungah, sapertos kuring!
    Maxisize
  • Hendri
    Abdi ngagaduhan masalah degdegan. Abdi angkat ka dokter, tapi henteu aya anu ngabantosan. Anehna Maxisize ngabantosan kuring. Dina dua minggu pamakean, sirit kuring parantos ageung pisan. Kuring janten langkung percaya diri, sareng masalah degdegan ngaleungit nyalira. Upami anjeun ngolesan sirit sateuacan sanggama, maka sacara umum kuring siga raksasa séks.
    Maxisize
  • Andi
    Maxisize nyalametkeun hirup abdi! Langkung tepatna, lega tina bosen sareng monotoni. Ayeuna, anu sanés wengi mangrupikeun liburan pikeun kuring sareng pamajikan kuring. Henteu janten masalah urang bobo pisan. Tina panggunaan krim, sirit kuring henteu ngan ukur naék (+6 cm), tapi ogé janten degdegan anu langkung kuat, sareng hubungan seksual mimiti dugi ka 2 jam.
    Maxisize
  • Ricky
    Hubungan kuring sareng budak awéwé henteu hadé. Langkung tepatna, aranjeunna sadayana nyarios yén kuring jalma anu alus, tapi henteu deui. Alesanna nyaéta ukuran sirit sadidinten. Kuring nyobian sagala jinis resep masarakat, tapi henteu aya anu ngabantuan. Maxisize ngabantosan ngabéréskeun masalah kuring. Dina 2 bulan sirit parantos tumuh ku 5 cm sareng parantos langkung kandel.
    Maxisize
  • Hendri
    Kuring nerapkeun Maxisize kana sirit sateuacan sanggama. Kadang kabogoh kuring ngalakukeun éta dibarengan ku masagi. Anggota janten langkung ageung. Kelamin urang janten langkung lami sareng langkung sengit. Kuring ngan ukur resep ku krim. Sareng mojang ayeuna bakal ngalaman orgasme unggal waktos, sareng sanés waktos-waktos.
    Maxisize
Peunteun pangguna Maxisize
4.1
28