Parentah dianggo Maxisize

Parentah pikeun panggunaan

Maxisize ngabantosan pikeun ningkatkeun lilana hubungan séks

Maxisize milih krim pembesaran sirit pangsaéna di Indonésia. Komposisi alami na ngamungkinkeun lalaki nganggo krim tanpa sieun pikeun kaséhatanana. Peta krim nyaéta pikeun ningkatkeun massa protéin, anu mangrupikeun komponén utama sirit. Krim ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun cacakan sareng ningkatkeun stamina, anu sacara signifikan ningkatkeun kualitas kahirupan intim. Hasilna disimpen lami.

Pabrik krim Maxisize ngajamin ngagedéan sirit pikeun minggu kadua dianggo ku 2-3 cm, kaopat - 4-5 cm; kagenep - 6-7 cm. Éféktivitas krim gumantung kana ciri masing-masing sabar.

Kumaha cara ngagunakeun

Sateuacan nganggo krim, anjeun kedah mandi, ngumbah sirit sareng garing ku anduk. Teras sajumlah sakedik krim dilarapkeun kana sirit dina lapisan ipis. Saatos aplikasi, perlu ngagosok krim sareng gerakan masagi dugi ka garing sadayana. Hasil pangsaéna dihontal nalika masagi langkung lami 20 menit.

Éta cekap pikeun nerapkeun krim pembesaran sirit sakali sapoé. Upami gél diterapkeun 30 menit sateuacan sanggama, kelaminna bakal langkung lami sareng langkung sénsual. Krimna tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo pelumas.

Indikasi pikeun digunakeun

  • Ukuran sirit anu teu cekap
  • Masalah ereksi
  • Teu aya syahwat atanapi lemah syahwat
  • Drive sex lemah
  • henteu pikaresepeun Mitra
  • éjakulasi prématur

Kontra
  • Masalah sareng jantung sareng sistem peredaran darah (kalebet trombosis)
  • Panyakit anu dikirimkeun séksual
  • Dilatation urat sareng pembuluh lemah
  • Intoleransi individu kana komponén ubar
  • Panyakit prostat sareng organ pelvis